StudiotMannetje_Logo_965x624

Uitvalsbasis van een Haagse creatieveling met voorliefde voor honkbal & rock ‘n roll. Die werk maakt van strakke vormgeving, goeie verhalen en merken met karakter.

Wie Werk Werkwijze
Branding
identiteit & interactie
Design
VAN HUISSTIJL TOT VERPAKKING
Creative Concepts
ART DIRECTOR & COPYWRITER IN ÉÉN

Hi! Ik ben Arthur ’t Mannetje.
En ja, da’s echt mijn achternaam.

Bij mijn creative studio kun je terecht voor branding, design of het ontwikkelen van inventieve (advertising) concepten. Daarvoor maak ik -als art director en copywriter in één– zelf het beeld en de teksten, of stuur ik andere specialisten aan, zoals web-designers, regisseurs en fotografen.

Naast mijn werk in opdracht ben ik gestart met een z.g. passion project genaamd Wallpizza: mijn eigen merk Amerikaanse puntvlaggen.

Zoek je iemand met wie je een scherp creatief concept kan ontwikkelen?
Je branding naar een hoger niveau kan tillen? Of soepel te lezen teksten kan schrijven? Dan ben ik ’t Mannetje!

Heb je interesse? Bel of drop een mailtje, dan spreken we af.
Bij mij in de studio, een koffietent met baarden of een duister speciaalbiercafé.
Ik heb nu al dorst!

Tschüss, Arthur. ’t Mannetje. Echt.

Mijn aanpak Mijn werk
kopjes_website-05

Als creatieve probleemoplosser wil ik snel tot de kern van een opdracht komen. Om daar vervolgens een verrassende oplossing voor te bedenken en die tot in de puntjes uit te voeren.

Daarbij kijk ik altijd hoe de merk-identiteit en merk-engagement versterkt kunnen worden.

Dat deed ik al voor merken als Jupiler, Heineken, Rabobank, Aldi, Nespresso, Centerparcs, e.v.a.

Ik ben multi-inzetbaar; bedreven in het creëren van tekstuele èn beeldende uitingen. Art Director en Copywriter met skill set om veel zelf te maken of specialisten aan te sturen.

Strategisch waar nodig, tikkie bevreemdend waar kan.

kopjes_website-06

Ik geloof in de kracht van samenwerken. Door te sparren ontstaan de beste ideeën en kom je samen op één lijn. Daarmee bespaar je vaak ook een hoop correctierondes, tijd en geld.

Ik werk dan ook graag met een aantal momenten waarbij de opdrachtgever en ik elkaar spreken. Om vervolgens solo aan de slag te gaan en snel een resultaat uit te werken.

Daarnaast heb ik een vertrouwd netwerk van andere creatieve specialisten die sommige onderdelen net even beter of sneller kunnen dan ikzelf. Ook daarin zoek ik dan graag de samenwerking. In overleg, en zonder er tussenuit te stappen, koppel ik dan mijn opdrachtgever aan de ander. Zodat we uiteindelijk samen iets moois maken.

kopjes_website-04

Geboren in een creatief nest met een vader die zich als juwelengoudsmid kon meten met de wereldtop en een fotograferende opa, was het eigenlijk onvermijdelijk dat ook ik als creatieve ‘maker’ aan de slag zou gaan.

Na een opleiding Advertising aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam heb ik zo’n 10 jaar als Advertising Creative in vaste dienst gewerkt bij verschillende reclamebureaus in Amsterdam, Utrecht & Breda.

Daarna ben ik gestart als zelfstandige creatief met eigen studio op de grens van Den Haag en Voorburg. Daarbij richt ik me -naast advertising- steeds meer op dingen als merkidentiteit, branding engagement en design.

Gewerkt voor o.a:

Nieuwsgierig?

Misschien ligt er wel een toffe samenwerking in het verschiet.

Laat je horen!